Esküvő fotózás

"az élet nagy pillanatai megismételhetetlenek, de megörökíthetők"


A jó esküvőfotó egy kép, amin látod magad egy-időben a múltban, jelenben és tán a jövőben is. Veled ünnepelnek szeretteid, barátaid és a másik ember az éltedben aki mostantól a legfontosabb, akivel egy sorsfordító pillanatban új útra lépsz.

Amin nem kell magyarázni az örömkönnyeket, az öleléseket, az önfeledt tánc kavalkádjából kirajzolódó mozdulatokat, a kicsik szemében a ragyogást, ahogy a gyönyörű menyasszonyt nézik, amin együtt vagy életed nagy pillanatában a veled ünneplő szeretteiddel.

Ezek a képek szándékom szerint felejthetetlen pillanatokat hívnak elő amelyeket a szívedben őrzöl. Segítenek újra átélni, visszahozni az élményt, csendes időutazás amely idővel egyre izgalmasabb. Leendő gyermekeid számára egy értékes időkapszula ami kapcsot teremt a generációk közt.

Igen, egy kicsit művészien, egy kicsit emelkedetten, leginkább az érzelmeket, az emberi viszonyokat keresem-fotózom.

Értelemszerűen az egész napos esküvők, az előkészületektől vacsoráig tartókban van nagyobb lehetőség hogy erős képanyag szülessen ami fent leírt értékeket hordozza. Ezzel együtt minden esküvő fontos, a kis költségvetésűben is ott a lehetőség hogy igényes, egyedi képek legyenek megörökítve. De ha csak olyan fotóst kerestek aki "csak kattingat" hogy legyen valami kép, akkor sajnos nem én kellek.

Szeretem párok egyedi igényeit, elképzeléseit megvalósítani, beleszőni a történetbe. A legjobb eredményt a közös munka adja, amikor együtt alakítjuk ki  milyen legyen a fotózás.

Dóri és Balázs (kreatív)

gyűrűpár (polgári szertartás)

ölelés (szertartás)

ing (előkészületek)

az asztal (dekor)

Timi és Gergő (kreatív)

Timi és Norbi (kreatív)
Nóri és Rolf (kreatív)

Anya öltöztet (előkészületek)

izgalom - nyugalom (előkészületek)


minden tökéletes (előkészületek)

eskü (templomi szertartás)

menyasszony rablás (vacsora)


mulatás (vacsora)

menyecske tánc (vacsora)

(képek feltöltése folyamatos)

Képeim 100%-a valóságos. Nem workshopokon, nem fizetett modellekkel, NEM T.F.C.D. alapon készültek! Valóságos, hús-vér emberek esküvőin készültek, amelyeknek minden pillanata egyedi és megismételhetetlen.
A képek másolása, engedély nélküli terjesztése, bármilyen illetéktelen felhasználása jogi következményeket von maga után. Közösségi oldalakon megoszthatók ha ezekről értesítést kapok.
Nincsenek megjegyzések: